ERZURUM / OLTU - Atatürk İlkokulu

Otizm Farklılıktır !

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü kapsamında okulumuzda müzikli gösteriler, şiirler, Gölge oyunu ve koro dinletisi yapıldı. Öğrencilerimize Çanakkale Ruhunu yansıttığımız gösterilerimizde program çıkışında şekersiz üzüm hoşafı dağıtılarak  askerlerimizin savaş koşullarında bir günlük öğünlerinin öğrencilerimiz tarafından icselleştirilmesi sağlandı. Vatan bayrağının dalgalanması için gencecik hayatlarından vazgeçen aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Emeği geçen 2/A ve 2/B  sınıfı öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri tarafından program yapıldı. İstiklal Marşımızın yazım sürecinin canlandırıldığı tiyatro  ve diğer müzikal gösteriler öğrenci,öğretmen ve velilerimizden beğeni topladı. Programın hazırlanmasında büyük emeği olan Selcen öğretmenimize ve 3-B sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Düzenlenen Kermes Etkinliği ile Dönem Sonu Faaliyetlerine devam ediliyor.

Ock

Okulumuz Öğrencilerinin hazırladığı Tiyatro, Müzik ve Yetenek gösterileri sergilenmiştir. Öğrencilerimize bu güzel gösterilerden ötürü teşekkür ederiz.

Ock

2021 Yılında Cumhurbaşkanımız tarafından tüm Dünya'ya duyurulan Milli Uzay Programı, ülkemizin uzay politikaları alanındaki vizyonu, stratejileri, hedefleri ve projelerinin, koordineli ve entegre olarak yürütülmesine yönelik hazırlanmıştır.

Türkiye Uzay Ajansı Tarafından hazırlanan videoya linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Atatürk İlkokulu olarak bu hafta öğrencilerimiz ile farklı etkinlikler, bilgi yarışmaları, sinema, kermes, gezi etkinlikleri yapacağız. Pazartesi etkinliklerimiz bilgi yarışmaları, oyun etkinlikleri ve sevdiğimiz oyuncakları paylaşma etkinlikleri ile başlayıp devam edecektir.